FOCUS - Prima TV

Articol publicat pe www.horecainsight.ro - 22 iulie 2020

Schimbarea percepției cu ajutorul
robotului-barman Mixologiq


Trecem printr-o perioadă de schimbări intense în industria ospitalității, atât din punct de vedere al experienței, cât și al procedurilor impuse personalului și organizarea acestuia. Deși tentația este să arătăm reticență la schimbare, nu tot ce e nou trebuie privit cu suspiciune și rigiditate. Antreprenorii și managerii din HORECA se văd puși în fața unei răscruci în ce privește viitorul afacerii pe care o conduc: fie se agață de ceea ce știau, fie se adaptează noilor condiții.

Citeste mai mult

Articol publicat pe www.horecainsight.ro - 18 iunie 2020

În spatele unui cocktail perfect stă Mixologiq


Viața socială sau viața de noapte nu va mai fi la fel pentru o vreme și viitorul nu aparține acelor antreprenori curajoși, mai degrabă celor responsabili. Ne mândrim cu reputația câștigată de capitala noastră ca oraș plin de viață, reputație în parte datorată și acelor artizani din spatele unor băuturi creative menite să întrețină atmofera până-n zori.

Citeste mai mult

Articol publicat pe www.horecainsight.ro

iBar - Unic importator si distribuitor al brandului Mixologiq


iBar este unic importator si distribuitor al brandului Mixologiq. Scopul nostru este sa oferim consumatorilor din Romania experienta cocktailurilor premium cu o singura apasare de buton.

Citeste mai mult