ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Pentru orice altă întrebare vă stăm la dispoziție.
1Cum inchiriez ?
Trebuie sa alegi un contract de închiriere. Contractul se poate încheia pe o durata de 3 sau 12 luni. Se plătesc primele doua rate pentru echipament. La sfârșitul contractului se va putea  opta pentru prelungirea acestuia.
2Cat timp dureaza si ce necesita instalarea?
O priza tip SHUCKO la 220V si materia prima (alcool, sucuri) sunt tot ce aveți nevoie. Timpul de instalare variază intre 3-5 ore, în funcție de nevoile clientului.
3Cum voi invata sa folosesc aparatul si interfanta web?
La momentul instalării tehnicianul nostru va configura aparatul împreuna cu clientul si în funcție de cerințele acestuia (mărimea paharului, rețete personalizate, etc), urmând apoi prezentarea platformei online și modul sau de utilizare. De asemenea, odată accesat contul de utilizator clientul va avea acces la video-uri cu caracter informativ.  Pentru orice alte nelămuriri, va stam la dispoziție pe office@ibar.ro sau telefonic 0726832965.
4Cat costa mentenanta? La cat timp trebuie efectuata?
Planul de închiriere pe baza de contract include serviciile de mentenanța. La sfârșitul fiecărei zile operatorul are responsabilitatea de a activa programul de autocuratare cu durata de 30 minute. O data la 3 luni un tehnician calificat va verifica starea aparatului și buna funcționare a acestuia (serviciu inclus in preț).